deTipsters

GA MEE IN DE BETSLIPSTREAM

Wijlen Ernst Happel sprak ooit de legendarische woorden ‘Kein geloel, fussball spielen’. Een uitspraak waar De Tipsters vierkant achter staan, voetballers moeten vooral lekker ballen. Punt. Zodat de fans er eindeloos en oeverloos over kunnen lullen.

In het hart van voetbalfans

Want niets verloederd meer dan de populairste sport ter wereld. Voetbalpraat is de kruipolie van vriendengroepen. De echte liefhebbers houden alles bij, willen alles weten, kicken er heimelijk op te laten zien hoeveel ze weten en hebben over let-ter-lijk elk aspect van voetbal een mening.

Voor de fun en voor de knikkers

Hoe De Tipsters daar op inspeelt? Door een onuitputtelijke bron voor voetballiefhebbers te zijn – op twee fronten. Wie De Tipsters volgt, krijgt niet alleen dagelijks de meest vermakelijke actuele content voorgeschoteld, je kunt ook meteen meeliften met de meest succesvolle sportwedders. Winnende weddenschappen afsluiten is van meerdere factoren afhankelijk. En hoewel je nooit een garantie hebt op succes, kan dit je precies dát voordeel opleveren die het verschil betekent tussen winst en verlies…