Max inhalen
0

Wie wilt Max inhalen?

Max valt niet in te halen – Max inhalen

Max inhalen: Max verstappen, de Red Bull Racer, heeft het weer voor elkaar gekregen! Hij werd tweede op de Grand Prix van Japan. 1 ding viel enorm op, hoe verstappen zich verdedigd. Kimi moest gedrongen rondes achter Max blijven voordat hij de ruimte had om in te halen.

Max inhalen op het eind?

In de zevende ronde werd het even spannend. Max kwam uit de chicane met een stabiele ligging terwijl Hamilton vol aan het drukken was. Hamilton maakten wel  een grootte fout die hem de overwinning kostte bij de start.

Verdedig!

Max zijn reactie was vol verdedigen. Hij liet geen ruimte over voor Lewis om hem voorbij te kunnen. Passeren komt in Max zijn woordenboek alleen voor wanneer hij het zelf doet! Het maakt niet uit welke topper hem voorbij wilt, max laat hen allemaal gras happen om hem te kunnen passeren.

De fout eerder genoemd gaat over het wielspinnen bij de start. Hamilton zakte in de eerste bocht van positie 2 naar 8 en moest zichzelf toch proberen te herstellen. Ook trok hij Daniel en Raikkonen met zich mee want die zaten achter hem vast. Conclusie: Max inhalen doe je niet zomaar!

Wat Tip jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

deTipsters