0

Hamilton op bezoek bij Ellen. “Wat doe je als je moet plassen?”

De racesport in America staat vooral bekent om de NASCAR. NASCAR organiseert stockcarraces waarbij de Sprint Cup het belangrijkste kampioenschap van het jaar is. De Amerikanen zijn hier dol op, zware motoren en achterwiel aangedreven bolides.

Dit weekend verschuift de aandacht in de staat Texas naar een andere vorm van autosport: Formule 1. Veel Amerikanen weten niet ontzettend veel van deze vorm van racen. Ellen Degeneres nodigde daarom regerend wereldkampioen Lewis Hamilton uit in haar show. Ze stelde misschien wel de meest onderdrukte vraag over de Formule 1: “Wat doe je als je tijdens het racen moet plassen?”

De enigszins onwetende Ellen stelde precies die vragen waarop je het antwoordt wilt weten wanneer je niet heel bekent bent met de formule 1. Dit leverde een stukje vermakelijke televisie op. Naast inhoudelijke vragen voelde ze Lewis ook nog even aan de tand over zijn veelbesproken liefdesleven.

De race as zondag gaat om 21:00 Nederlandse tijdvan start. De kwalificatie vindt om 20:00 een dag eerder plaats. Hieronder het fragment met Lewis Hamilton uit de talkshow van Ellen.

Wat Tip jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

deTipsters